За нас

ЕТ "Анжела Лазова – Висота" - Благоевград е създадена пред 1990 г. Фирмата произвежда мебели за баня, корпусна мебел за дома и офис обзавеждане. Разполага със собствена производствена база, разположена върху площ от 6000 кв.м. Високото качество на продукцията се постига благодарение на съвременния машинен парк, носещ марката на световноизвестните производители на дървообработващи машини „HOLZHER” и „MARTIN” - Германия, и „STEMAS” и „VIET” - Италия, които осигуряват скорост и прецизност в работния процес.


Модерното обзавеждане за баня, изразено чрез материали, цветове, функционалност и форми, прави „Висота“ проводник на съвременния стил. Стил, в който фините линии се постигат чрез умело комбиниране на авангардни технологии и най-високи стандарти за качество в производството на интериорни решения. Защото стремежът към съвършенство – закодиран и в името на фирмата - е един от най-високите ни приоритети.


Фирма „Висота“ е специализирана в производството на мебели за баня от влагоустойчив (зелен, двойно ламиниран) MDF и PVC плоскости с дебелина 15-18 мм.


Влагоустойчивият MDF е двойно ламинирана плоча, изградена от дървесни влакна, слепени по специална технология. Мебелите за баня, произведени от този материал, макар и силно влагоустойчиви, са предназначени за употреба в помещения с добра вентилационна система, и е необходимо да се монтират на места, където не съществува опасност от пряко поливане с вода. В случай на неволно поливане или напръскване, трябва да бъдат подсушени своевременно.


Водоустойчивите PVC плоскости са с дебелина 16-19 мм. Изборът на дебелина на материала не е случаен – именно той прави възможна употребата на най-качествените панти и механизми, изработени от водещи производители под девиза „Обков за вълшебни бани“, а оттам и толкова плавното прибиране на чекмеджетата.


За допълнителна обработка на MDF и PVC плоскостите ползваме висококачествен импрегнант, грундове и лакове, достъпни във всички възможни нюанси по RAL, и с подобрени характеристики, гарантиращи издръжливост на влага, триене и миене. Новите ни огледала, подчертани с енергоспестяващо LED осветление, са не само естетични, но и изработени с грижа за природата и намаляване на разходите на клиента.


За още по-богато разнообразие предлагаме и огромен избор от т.нар. „Print” стъкла – както по снимки на световноизвестни фотографи, така и с репродукции на картини от всепризнати художници. Успешното съчетаване на принт стъклото с MDF и PVC плоскостите, както и възможността да се пресъздаде практически всяко изображение върху него, от декор на фаянс и на теракотни плочи, са сред основните му предимства.


Използваните печатарски мастила са екологично чисти и не отделят токсични елементи във въздуха, което е гарантирано и от съответните сертификати, които ги придружават. Това ги прави подходящи за употреба не само в банята, но и в цялостния интериор на жилището.




Мебели „Висота“ - за доброто начало и приятния край на вашия ден!






От създаването си през 1990 г. фирма „Висота” осъзна, че изграждането на системи за управление на качеството въз основа на международни стандарти е пътят към естетическа, непрекъсната еволюция.



Системата за управление ISO 9001:2015 е нещо повече от „начин на действие”. Чрез нея се опитваме да осигурим най-добрите решения за нуждите на нашите клиенти. Системата за управление на качеството наблюдава всички работни процеси:


  • Проектиране и разработване на продукти

  • Управление на поръчки

  • Избор, оценка и мониторинг на доставчици

  • Производство и продажби

  • Контрол на материали и готова продукция

  • Управление на документи

  • Управление на рекламации



За да изтеглите копие на нашата Политика по качеството, чукнете тук.






Prilojenie 1.6 Plakat

На 03.02.2021г. АНЖЕЛА ЛАЗОВА – ВИСОТА ЕТ подписа договор за изпълнение на проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, процедура BG16RFOP002 – 2.077.
АНЖЕЛА ЛАЗОВА – ВИСОТА ЕТ сключи с Министерство на икономиката договор BG16RFOP002 – 2.077 – 0493 – C01 за изпълнение на проект „Подкрепа за преодоляване икономическите последствия от пандемията COVID – 19″ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“
Цел на проекта: Осигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията.