Българска асоциация на мрежовите академии

Официален представител на Cisco академиите в България.

БАМА е организация с нестопанска цел, която координира дейността на съществуващите Cisco академии в България, предоставя им пакет от услуги и подкрепа, изпълнява ролята на своеобразен посредник между български работодатели, от една страна, и българскистуденти, завършили Cisco академии, от друга.

Cisco мрежова академия

Научете повече за програмата, курсовете, и световно признатите сертификати на Cisco мрежова академия.

Новини

Вижте и прочетете всичко ново, свързано с организацията и развитието на Cisco академиите в България.

Събития

Разберете за всички предстоящи събития - курсове, състезания, конференции, или регистрирайте своето събитие.

Твоята Cisco академия

Разгледай курсовете по програмата на Cisco и се запиши за обучение в Cisco мрежовата академия в твоя град.

Намери своята мрежова академия

Интересуваш се дали има Cisco мрежова академия и в твоя град? Повече от 12 града в България предлагат обучение по програмата на Cisco. Виж в кои градове има Cisco академия и започни своето обучение към кариера на IT специалист.

Програма

Създадена от учители и мрежови специалисти, програмата подготвя курсистите за придобиване на признати от индустрията международни сертификати, които помагат за започването на работа в IT индустрията.

Сертификация

Световно признатите сертификати на Cisco са доказателство за вашите придобити технологични знания и умения и ще ви помогнат да намерите желаната от вас работа в сферата на ИТ.

Обучения

Изберете курс, практикувайте това, което научавате и станете професионалист в областта на ИТ. Научете повече за курсовете CCNA v.7.0, IT Essentials, CCNA Security и CCNP Routing & Switching.

Често задавани въпроси

Отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с програмата, курсовете и организацията на Cisco мрежова академия в България и по света.

Българска асоциация на мрежовите академии

Българската асоциация на мрежовите академии /БАМА/ е организация с нестопанска цел, която координира дейността на съществуващите Сиско академии в България.

За връзка с БАМА

1527 София
ул. „Чаталджа“ 76

02 932 0968
0888 832 172

teodora.borissova@bana-bg.org

Created by Project Yordanov.